رسالةقسم تمريض صحة المجتمع

اعداد أخصائي تمريض ملبيا لاحتياجات المجتمع بمختلف مؤسساته من خلال تطبيق مفهوم الوقاية بمستوياتها المختلفة طبقا للمعايير القومية وقادرا علي اجراء البحوث العلمية التي تخدم الفرد والاسرة والمجتمع .

Mission Statement of Clinical Practice

Equip student nurse with essential practical skills required to improve health and wellness of individual, families, and communities, through the discovery, application of nursing science into practice.

رؤيةقسم تمريض صحةالمجتمع

ان يكون قسم تمريض صحة المجتمع بكلية التمريض جامعة بنها مركزا من مراكز الخدمة العامة التي تخدم المجتمع علي المستويين المحلي والاقليمي مما يساعد الكلية علي اكتساب ثقة المجتمع في كفاءة الاداء التمريضي وتوكيد الجودة .

Vision Statement of Clinical Practice

Graduated skilled nurse will be able to complete other nursing graduates at the national and international level.